Pravila za učešće u rekreativnoj dm ženskoj utrci u kojoj trčite ili hodate bilo kada i bilo gdje

Dobro došle na 6. dm žensku utrku i njeno rekreativno izdanje! Stazu koju odaberete po vlastitoj želji, dužine 5 kilometara, možete istrčati ili prošetati, same ili u društvu. Zatim se fotografišite u učesničkoj majici, te ukoliko to želite, fotografiju sa svojim podacima postavite na web stranicu utrke. Nakon što sve fotografije i podaci o učesnicama pristignu, slučajnim odabirom nagrađujemo 10 učesnica sa 10 posebnih poklon paketa. Slanje fotografija i podataka tj. učešće u nagradnoj igri nije obavezno.

Dodatne prijave

Zbog velikog interesovanja za učešće u dm ženskoj utrci u kojoj je moguće trčati bilo kada i bilo gdje od 4. do 10.9.2023. godine obezbijeđena je DODATNA OGRANIČENA KOLIČINA startnih poklon paketa. Prijava je moguća do 22.8.2023. godine ili DO ISTEKA ZALIHA.

Link za prijavu: https://dm-zenskautrka.ba/bs/registracija

Kotizaciju u iznosu od 10 KM za ovu utrku možete platiti isključivo preuzimanjem poklon paketa od 4. do 10.9.2023. godine u dm prodavnici odabranoj prilikom prijave.

Opće informacije

Organizator dm rekreativne ženske utrke je kompanija dm drogerie markt d.o.o. u daljnjem tekstu Organizator. Rekreativna dm ženska utrka će se održati od 4. do 10.9.2023. godine. Ukupna dužina utrke iznosi 5 km.

U nastavku pročitajte više detalja o utrci, načinu i vremenu prijave:

  • PRIJAVA NA UTRKU JE MOGUĆA U PERIODU OD 17.7. DO 4.8.2023. BROJ PRIJAVA JE OGRANIČEN.
  • TRAJANJE UTRKE: TRČATI MOŽETE BILO KADA I BILO GDJE U PERIODU OD 4.9. DO 10.9.2023.
  • DUŽINA UTRKE: 5 km
  • IZNOS KOTIZACIJE PO PRIJAVI: 10 KM.
  • ZA SVE UČESNICE: DRI FIT MAJICA, RUKSAK KOJI SADRŽI  POKLON PAKET.
  • NAGRADNA IGRA: 10 POSEBNIH POKLON PAKETA ZA 10 UČESNICA.

Prijave i uplate kotizacije

Prijave za rekreativnu dm žensku utrku moguće su u periodu od 17.7. do 4.8.2023. putem https://dm-zenskautrka.ba/bs/registracija.

Nakon izvršene prijave za utrku svim prijavljenim osobama stići će e-mail sa informacijama o terminima i mjestu kupovine kotizacije/startnog paketa. Molimo vas da pažljivo unesete svoju tačnu e-mail adresu u formular kako biste na istu dobili sve potrebne povratne informacije. Prijave koje stignu nakon navedenog perioda, neće biti prihvaćene. Broj prijava je ograničen i Organizator zadržava pravo povećati ili smanjiti broj učesnica u bilo kojem trenutku.

Kotizacija za učešće u utrci iznosi 10 KM.

Uplata kotizacije, odnosno kupovina startnog poklon paketa, se može izvršiti u periodu od 4.9. do 10.9.2023. godine isključivo direktno u dm prodavnici odabranoj prilikom prijave za utrku. Kupovina startnog paketa moguća je isključivo u navedenom periodu i isključivo u prodavnici odabranoj prilikom prijave na utrku.  

Sve prijavljene učesnice će na svoj e-mail koji su unijele prilikom prijave dobiti napomenu o plaćanju kotizacije tj. kupovini startnog paketa.

Prijave i uplaćene kotizacije za utrku ‘’bilo kada i bilo gdje’’ koja se održava od 4. do 10.9.2023. godine se ne mogu prenositi na učešeće u utrci na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu koja se održava 10.9.2023. godine.

Trajanje utrke

Trčanje utrke će se odvijati bilo kada u periodu od 4.9. do 10.9.2023. Svaka učesnica sama bira kada i gdje će trčati ili hodati u navedenom periodu. Zadana kilometraža je 5 K. Broj pretrčanih/pređenih kilometara i vrijeme možete evidentirati aplikacijom za trčanje po svojoj želji. Evidentiranje vremena nije obavezno.

Nagranda igra

Nakon prijave za učešće u utrci na Vašu e-mail adresu ćete dobiti e-mail sa jedinstvenim registracijskim kodom od 10 karaktera. Taj kod ćete koristiti za slanje fotografija i učešće u nagradnoj igri na https://dm-zenskautrka.ba/

Opcija za slanje fotografija će biti dostupna od 11.9. do 13.9.2023. godine.

U fotogaleriji će biti objavljenje samo fotografije trkačica koje su same poslale fotografije.

10 poklon paketa za 10 trkačica

Nakon što sve učesnice postave fotografije u učesničkoj majici nakon utrke, slučajnim odabirom njih 10 ćemo nagraditi posebnim poklon paketom partnera utrke. Dobitnice će biti blagovremeno kontaktirane vezano za preuzimanje nagrada. U nagradnoj igri mogu učestvovati isključivo učesnice koje su izvršile uplatu kotizacije tj. startnog paketa.

Sigurnost trkačica

Sve učesnice prihvataju da trče na vlastitu odgovornost. Organizator ne preuzima bilo kakvu odgovornost uslijed štetnog događaja za život, zdravlje ili imovinu trkačica.

Učesnice

  • Pravo učešća u utrci imaju sve fizički sposobne ženske osobe koje na dan utrke imaju navršenih 13 godina, a koje svoje zdravlje neće narušiti učešćem u utrci.
  • Sve učesnice svojom prijavom su saglasne da se na utrci takmiče na vlastitu odgovornost te da su upoznate s Pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati. Učesnica se prijavom odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovu utrku čime daje saglasnost da može učestvovati u utrci.
  • Sve učesnice učestvuju na vlastitu odgovornost.

Ostalo

Prijavom na dm žensku utrku sve učesnice su saglasne da Organizator može koristiti fotografije koje su učesnice dostavile na e-mail ili web stranicu utrke za svoje interne potrebe i potrebe javne promocije događaja. Organizator će podatke učesnica koji su navedeni u formularima za prijavu na utrku i prijavu rezultata, izuzev ime i prezime učesnice, koristiti isključivo u svrhu identifikacije učesnica, komunikacije sa učesnicama po pitanju informacija o dm ženskoj utrci, evidencije plaćanja kotizacije i konfekcijskog broja dri fit majice. Ime i prezime učesnica će se koristiti u svrhu objave dobitnica posebnih poklon paketa.

Sve informacije i fotografije objavljene na oficijelnoj stranici utrke www.dm-zenskautrka.ba i drugim dm kanalima komunikacije mogu biti preuzete i od strane ostalih medija i javnih glasila u cilju informisanja javnosti. Učesnice su saglasne da će njihovi lični podaci biti čuvani na zvaničnoj stranici utrke godinu dana od dana realizacije utrke. Organizator će interno čuvati rezultate utrke 5 godina u arhivi nakon čega će isti biti uništeni.

Kontakt

Za sva pitanja i dodatne informacije vezane za utrku na raspolaganju su Vam: e mail: info@dm-zenskautrka.ba, obrazac na stranici te broj telefona 033 778 333 na koji možete pozivati svakim radnim danom u periodu od 08:00 do 16:00 sati.