3. dm Ženska utrka

3. dm Ženska utrka

U skladu s poticanjem promjena životnih navika kojih se želimo pridržavati ove godine, ženska utrka je idealna da nas motiviše na fizičku aktivnost i zdraviji način života. Zato vas pozivamo da se prijavite na 3. dm žensku utrku koja je i sama doživjela promjenu – organizujemo dvije utrke.

Možete birati između rekreativne utrke dužine 3,5 K https://dm-zenskautrka.ba/bs/registracija ili takmičarske utrke dužine 7 K https://dm-zenskautrka.ba/bs/registracija-takmicarska-utrka

Obje utrke održavaju se na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, 9.6.2019.

Rekreativna utrka na 3,5 K starta u 9:30 sati, dok je početak takmičarske utrke na 7 K od 10:30 sati. Za sve učesnice u obje utrke obezbijedili smo super poklone – dri-fit majice, finišerske medalje i poklon pakete. U takmičarskoj utrci prva tri mjesta nagrađujemo dm poklon karticama: 1. mjesto dm poklon karticom u iznosu od 300 KM, 2. mjesto dm poklon karticom u iznosu od 200 KM i 3. mjesto dm poklon karticom u iznosu od 100 KM te pripadajućim medaljama. Po završetku utrka očekuje vas super zabava i druženje uz dmBio zakusku, brojne promocije i degustacije, poklone, kolo sreće, muziku i brojna iznenađenja.

Na našoj web stranici možete pronaći koristan, savjetodavni i zanimljivi sadržaj o pripremama za trčanje, treninzima i ishrani.

Ni ovaj put nismo zaboravili one najmlađe, pa smo za njih pripremili dm dječiju utrku na 300 metara, na istoj lokaciji 9.6.2019. s početkom u 9:00 sati. Namijenjena je mališanima od 6 do 8 godina. Tu je i dječiji kutak s različitim edukativnim i zabavnim aktivnostima u kojima se mališani mogu družiti, dobro zabaviti i naučiti mnogo korisnih stvari.

Prijave za sve utrke traju do 15.5.2019.